PRIVATRENGØRING

Et rent hjem er både mere behageligt at opholde sig i, men også vigtigt for at sikre et sundt indeklima. På trods af det, kan det være svært at prioritere den grundige rengøring i en travl hverdag – og her hjælper vi gerne til.

Hos Miljørent har vi gennem de sidste 30 år fået stor erfaring med privat rengøring i Århus-området for en lang række kunder. Det er altid vores stabile og faste medarbejdere, som udfører rengøring for private, så medarbejderen får et godt kendskab til dig og dit hjem.

For at sikre, at vores høje niveau altid overholdes, fører vi hyppige tilsyn med den udførte rengøring, så vi sikrer dig den højeste kvalitet af privat rengøring i Århus og omegn.

Din private rengøring kan omfatte

 • Støvsugning og gulvvask af alle gulve
 • Afstøvning af flader og lamper i alle rum
 • Aftørring af alle overflader i køkken – og skraldet bæres ud
 • Sanitetsrengøring af toilet og badeværelse, badekar og brusekabine. Spejle pudses, skabe og hylder rengøres udvendigt

Vi tilbyder fleksible ordninger og tilpasser aftalen til dit behov, så har du andre ønsker, tilrettelægger vi naturligvis din aftale herefter.

Vil du have grundig og professionel privat rengøring i Århus, giver vi gerne et uforpligtende tilbud – alt du skal gøre er at udfylde formularen herunder, så kontakter vi dig.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Skriv til os i dag og vi kontakter dig.

  Privat rengøring – på den miljørigtige måde

  Hos Miljørent værner vi om miljøet. Derfor arbejder vi udelukkende med produkter, der er svanemærkede eller mærkede med EU-blomsten. På den måde er vi sikre på, at alle produkter er blandt de mindst miljøbelastende af sin slags, og at der tages hensyn til både din og vores medarbejderes sundhed.

  Håndværkerfradrag til privatrengøring

  Når du får udført rengøring i dit hjem, kan du benytte dig af håndværkerfradraget. Du kan trække dine udgifter til rengøring og vinduespolering fra på din selvangivelse. Fradraget betyder, at den reelle pris på privat rengøring indebærer en besparelse på 1/3 af udgiften, når fradraget er fratrukket.