HÅNDVÆRKERRENGØRING

​Miljørent  A/S har gennem tiden samarbejdet med en lang række håndværkere om slutrengøring og klargøring ved byggeprojekter.

Professionel slutrengøring

Står du eller din virksomhed over for et færdigt byggeprojekt og en uoverskuelig rengøringsopgave? Miljørent A/S har et særligt team, som er specialiserede i slutrengøring og rengøring efter håndværkere.

​Vi bruger særligt grundige metoder og arbejdsredskaber, som samtidig er skånsomme og efterlader en flot finish.

Hurtig og fleksibel løsning

Miljørent A/S’ særlige team er fleksibelt, hvad angår både opgaver og reaktionstid. Derfor kan vi løse mange forskellige typer opgaver med varierende størrelse og omfang – og vi kan gøre det med kort varsel.

Vi kan også løse din opgave!

Mange Muligheder

Aftaler om byggerengøring eller slutrengøring laver vi fra opgave til opgave, ligesom vi tilbyder faste aftaler om flere opgaver. Ønsker du yderligere oplysninger om vores særlige team, så kontakt Miljørent A/S allerede i dag. Hos os får du et godt resultat og god service til konkurrencedygtige priser.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Skriv til os i dag og vi kontakter dig.

  Det siger vores kunder om os:

  Slutrengøring med Miljørent

  Leder I efter hurtig og effektiv slutrengøring med hensyntagen til den grønne omstilling og miljøet? Så kan et samarbejde med Miljørent være en god investering. Som vi tidligere har beskrevet her på siden har vi stor erfaring med slutrengøring og håndværkerrengøring.

  Hos Miljørent sætter vi en ære i at levere et solidt og grundigt stykke arbejde hver eneste gang. Derfor kan du med slutrengøring fra Miljørent trygt stole på, at byggeriet bliver overleveret i skinnende ren stand.

  Slutrengøring Århus og omegn

  Vi kan tilbyde slutrengøring i Århus og omegn. Faktisk tilbyder vi slutrengøring i hele Østjylland og trekantsområdet. Dvs. om det er et byggeri i Kolding, Vejle, Randers, Skødstrup eller noget helt tredje, så skal du ikke tøve med at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

  Professionel slutrengøring

  Vi har arbejdet med slutrengøring og klargøring af lejligheder, kontorer mv. i over 20 år og har nogle gennemarbejdede og velfungerende procedurer