ERHVERVSRENGØRING

Miljørent A/S giver din virksomhed den mest effektive rengøring og service. Vores mål er at udføre den bedste rengøring, yde den bedste service, og samtidig levere vores ydelser til konkurrencedygtige priser.

Overblik og klare aftaler

Med en rengøringsaftale hos Miljørent A/S, bliver din virksomhed taget seriøst. Udover den bedste rengøring på markedet, kan Miljørent A/S tilbyde fleksible løsninger, som passer præcist til behovet i din virksomhed.

Alle kunder, som henvender sig med henblik på at få en aftale, får professionel behandling fra start til slut.

Første skridt er et afklarende møde, hvor vi besøger din virksomhed, og afdækker behov og ønsker. Ved at vi selv ser lokalerne sammen med dig, har vi de bedste forudsætninger for at afstemme krav og forventninger fuldt og helt.

Herefter laves en skriftlig plan for aftalen, så du kan være sikker på, at prisen hænger sammen med det udførte arbejde.​​

Stor fleksibilitet

Miljørent A/S tilbyder derudover yderst fleksible løsninger, både hvad angår tid og opgaver. Vi rengør på de tidspunkter, det passer bedst ind i det daglige arbejde.

​Dertil kan vi også forestå øvrige opgaver, eksempelvis klargøring og servering af frokostbuffeter eller måltider.

Miljørent A/S kan hjælpe din virksomhed

Kontakt Miljørent A/S allerede i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan gøre din virksomhed til et bedre og renere sted at være.