ERHVERVSRENGØRING

Miljørent A/S giver din virksomhed den mest effektive erhvervsrengøring og service. Vores mål er at udføre den bedste rengøring, yde den bedste service, og samtidig levere vores ydelser til konkurrencedygtige priser.

Overblik og klare aftaler

Med en erhvervsrengøringsaftale hos Miljørent A/S, bliver din virksomhed taget seriøst. Udover den bedste erhvervsrengøring på markedet, kan Miljørent A/S tilbyde fleksible løsninger, som passer præcist til behovet i din virksomhed.

Alle kunder, som henvender sig med henblik på at få en aftale, får professionel behandling fra start til slut.

Første skridt er et afklarende møde, hvor vi besøger din virksomhed, og afdækker behov og ønsker. Ved at vi selv ser lokalerne sammen med dig, har vi de bedste forudsætninger for at afstemme krav og forventninger fuldt og helt.

Herefter laves en skriftlig plan for aftalen, så du kan være sikker på, at prisen hænger sammen med det udførte arbejde.​​

Erhvervsrengøring Århus, Østjylland og Trekantsområdet

Miljørent A/S tilbyder derudover yderst fleksible løsninger, både hvad angår tid og opgaver. Vi rengør på de tidspunkter, det passer bedst ind i det daglige arbejde.

​Udover erhvervsrengøring kan vi også forestå øvrige opgaver, eksempelvis klargøring og servering af frokostbuffeter eller måltider.

Miljørent A/S kan hjælpe din virksomhed

Kontakt Miljørent A/S allerede i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan gøre din virksomhed til et bedre og renere sted at være.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Skriv til os i dag og vi kontakter dig.

  DET SIGER VORES KUNDER

  Læs også om vores andre typer af rengøring. Herunder slutrengøring og vinduespolering

  Med passion for erhvervsrengøring

  Vi brænder for rengøring – og særligt erhvervsrengøring.

  Vi sætter en ære i, at levere resultater som vi kan stå inde for – og på mål for. Vi sender ikke personale ud til opgaver, som de ikke kan løse og der er altid en overordnet serviceleder tilknyttet som du kan kontakte.

  Hos Miljørent  erhvervsrengøring sætter vi vores medarbejderes arbejdsglæde i fokus, både fordi det er dejligt at have glade medarbejdere, men lige så meget fordi det giver bedre resultater for vores kunder, hvis der er en kontinuitet og de samme medarbejdere fra gang til gang.

  Af samme grund forsøger vi at efteruddanne vores personale efter bedste evne, så de kan levere den bedst mulige erhvervsrengøring.

  Alt vores personale, som udfører erhvervsrengøring, har en leder tilknyttet – en såkaldt serviceleder, som du altid kan kontakte, skulle der være kommentarer, ris eller ros.

  Erhvervsrengøring med fokus på miljøet

  Vi sætter miljøet højt i vores forretning og af den grund gør vi alt hvad vi kan for at levere bæredygtig erhvervsrengøring. Af samme grund har indført følgende miljøtiltag i vores virksomhed

  • Miljørigtige biler, som kører langt på literen
  • Miljørigtige rengøringsmidler med mindst mulig negativ effekt på miljøet
  • Mindst muligt brug af plastikmaterialer

  Vores miljørigtige rengøringsmidler, som vi benytter til erhvervsrengøring, er oftest markeret med Ecolabel  og Cradle2Cradle.

  Læs mere om vores miljø og bæredygtighedspolitik her

  Erhvervsrengøring med fokus på miljøet

  Vi foretager ikke kun erhvervsrengøring i Århus og nærmeste omegn, vi rengør erhverv i hele Østjylland. Herunder både Horsens, Skanderborg, Silkeborg og alt her imellem.

  Ligeledes leverer vi erhvervsrengøring til trekantsområdet, dvs. Området omkring Frederecia, Kolding og Vejle.

  Professionel Erhvervsrengøring til alle typer virksomheder

  Miljørent tilbyder miljørigtig erhvervsrengøring til alle typer erhverv, herunder også kontorer hvor vi hurtigt og effektivt gør dit kontor rent.