VI GÅR OP I MILJØET

Hos Miljørent A/S:

  • Arbejder vi målrettet med at finde rengøringsmetoder, der påvirker mennesker og miljø mindst muligt
  • Holder os ajour med den seneste udvikling på rengøringsområde

Miljørent A/S benytter microfiberklude og mopper til rengøring samt rengøringsmidler, som er cradle to cradle GULD certificeret. (Filosofien bag “Cradle to Cradle” er at designe produkter og systemer, så de kan genbruges eller komposteres i stedet for at ende som affald). Cradle to cradle er højere end svanemærket og mærket med EU-blomst, og til gavn for omgivelser og miljøet. Det betyder at midlet har været igennem en grundig vurdering af, hvordan den påvirker miljøet fra den ”fødes” til, den smides ud som affald.

Et miljømærke er din garanti for:

  • At produktet er blandt de mindst miljøbelastende af sin slags
  • At kvalitet og funktion er mindst lige så god som for andre produkter
  • At der er taget hensyn til din sundhed

Udover at forsøge at bidrage til et bedre miljø, er vi af den overbevisning, at ved at benytte skånsomme rengøringsmidler med mindre kemi, tilsætningsstoffer og parfume, vil færre opleve ubehag og allergi.
Vores arbejdstilrettelæggelse bygger på de mest ergonomiske arbejdsstillinger for den enkelte serviceassistent.
Ved løbende at udvikle og anvende ergonomisk optimal og korrekt udstyr, minimere vi risikoen for nedslidning og arbejdsskader.
Selskabet har regelmæssig besøg af ekstern fysioterapeut som med forebyggende behandling sikre minimum belastning og nedslidning af medarbejderne.

Miljø

VI SIKRER KVALITET

Vi holder, hvad vi lover og prioriterer højt at udføre alle rengøringsopgaver til kundens tilfredshed. Vi arbejder fokuseret med kvalitetssikring og vægter samtidig nærvær og ansvarlighed i alt, hvad vi foretager os. Derfor har alle kunder en personlig kontaktperson hos Miljørent, som altid kan kontaktes via direkte telefon og mail.

Det er det vi er her for

Miljø Rent A/S tager ansvar og sikrer kvalitet i arbejdet. Vi arbejder fokuseret med kvalitetssikring, således vi kan garantere, at alle rengøringsopgaver udføres til kundens tilfredshed.

Kaffekop2 hos Miljø Rent
lightbulb hos Miljø Rent

VI GØR TINGENE ENKLE

Thumb hos MIljø Rent

GÅ ALDRIG PÅ KOMPROMIS

Timeglas

KUNDE TILPASNING

Hænder

Vi holder, hvad vi lover og prioriterer højt at udføre alle rengøringsopgaver til kundens tilfredshed.

Papir

Med en rengøringsaftale hos Miljø Rent A/S, bliver din virksomhed taget seriøst. Udover den bedste rengøring på markedet, kan Miljø Rent A/S tilbyde fleksible løsninger som passer præcist til behovet i din virksomhed.

Timeglas

Hos Miljø Rent A/S tilbyder vi yderst fleksible løsninger, både hvad angår tid og opgaver. Vi rengør på de tidspunkter, det passer bedst ind i det daglige arbejde.