VINDUESPOLERING

Hos Miljørent tilbyder vi vinduespudsning til private og erhverv, som I bliver tilfredse med. Vi ved, hvor vigtigt det er med rene vinduer for at sikre et pænt udtryk på bygningen og et optimalt lysindfald og udsyn – og derfor arbejder vi på at skabe de bedste, professionelle resultater, der glæder både besøgende, medarbejdere og husstanden.

Vi tilbyder både traditionel vinduespolering i Århus med indsæbning eller mobilt vaskeanlæg. Med vaskeanlægget kan vores vinduespudsere nå vinduer i op til 15 meters højde, mens de står på jorden. Det betyder, at der oftest ikke er behov for stiger og stilladser, hvilket øger sikkerheden omkring opgaven og giver det bedst mulige resultat.

Vil du gerne have en billig og professionel vinduespudsning i Århus, giver vi gerne et uforpligtende tilbud – alt du skal gøre er at udfylde formularen herunder, så kontakter vi dig.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Skriv til os i dag og vi kontakter dig.

  Vinduespudsning Århus

  Vi tilbyder effektiv og professionel vinduespolering i Århus og omegn. Vi har siden 1983 været kendt for vores veludførte arbejde og høje serviceniveau, som vi hver dag arbejder for at opretholde ved blandt andet at efterlade spejlblanke vinduer hos vores kunder.

  Vi leverer altid fleksible løsninger i forhold til jeres vinduespudsning, så I får den service og resultat, I ønsker – til konkurrencedygtige priser.

  Miljørigtig vinduespudsning i Århus

  Ud fra vores navn, Miljørent, kommer det vist ikke som nogen overraskelse, at vi værner om miljøet – for hvad nytter det med rene ruder, hvis der ikke er noget skønt at se ud på?

  Derfor arbejder vi altid på at finde rengøringsmidler -og metoder, der skåner miljøet mest muligt. Vi bruger udelukkende produkter, der er svanemærkede eller mærket med EU-blomsten, og vores miljøvenlige vaskeanlæg bruger det såkaldte osmosevand, der er renset for kalk, jern og saltforbindelser.

  Det efterlader både vinduer og vinduesrammer rene og uden striber, og er din garanti for, at din vinduespudsning udføres med omtanke for miljøet.