KONTORRENGØRING

​Miljørent A/S har gennem tiden samarbejdet med en lang række virksomheder om kontorrengøring.

Kontorrengøring med Miljørent

Hos Miljørent A/S gør vi en dyd ud af at aflevere et ordentligt stykke arbejde. Ved rengøring af kontorer, sikrer vi, at I kan møde ind på arbejde hver dag uden at skulle tænke på, om kontoret nu er præsentabelt. Vi udfører kontorrengøring i Århus og omegn, og vi garanterer, at resultatet er af høj kvalitet og dækker jeres behov – hver eneste gang.

Vi går meget op i, at vores medarbejdere får en grundig introduktion til kontorrengøring, inden de får ansvaret for en opgave. På den måde kan vores kunder være trygge ved at overlade ansvaret til os, uanset hvem af vores medarbejdere, der kommer til at stå for rengøringen af kontoret. Hos Miljørent A/S arbejder vi fokuseret med kvalitetssikring og går meget op at have et nærværende og personligt forhold til vores kunder. Derfor har vores kunder alle en personlig kontaktperson hos os, som de altid kan kontakte direkte på telefon eller mail, hvis der er spørgsmål eller forespørgsler til kontorrengøring eller andre ydelser.

Vi er meget fleksible og tilpasser vores rengøring af kontorer efter, hvad der passer kontorets personale bedst. Det hænger også sammen med vores vision om at fungere som samarbejdspartner fremfor leverandør.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Skriv til os i dag og vi kontakter dig.

  Kontorrengøring med fokus på miljøet

  Vores navn, Miljørent, er ikke uden betydning. Alle de produkter vi anvender under blandt andet kontorrengøring, samt vores biler, er nemlig miljøvenlige. På den måde kan kontorrengøring af Miljørent A/S også være med til at støtte op om jeres virksomheds miljøbevidste profil.

  Vi sørger for at holde os opdaterede på den seneste udvikling omkring miljøvenlig rengøring, så vi kan sikre os og vores kunder, at vores rengøring af kontorer belaster miljøet mindst muligt. Det indebærer blandt andet, at vi sørger for kun at bruge microfiberklude- og mopper samt rengøringsmidler med et miljømærke som eksempelvis Svanemærket, EU-blomsten, Ecolabel eller Crade2Cradle. På den måde ved vi, at vores produkter er den bedste og mest miljøskånsomme løsning – både under produktion, i brug og ved kassering.

  Hos Miljø A/S er vi også af den overbevisning, at disse produktvalg til rengøring af kontorer vil resultere i mindre ubehag og allergi, fordi de indeholder mindre kemi, parfume og tilsætningsstoffer. Det vil derfor kunne gavne både vores medarbejdere og de personer, der har sin gang på kontoret efter kontorrengøring.

  Det siger vores kunder om os:

  Kontorrengøring: Århus

  Det er væsentligt at prioritere rengøring af kontoret. Manglende rengøring kan forårsage et dårligt indeklima på jeres kontor, da skrivebordet danner det perfekte miljø for bakterievækst. Det kan betyde et højere sygefravær for kontorets ansatte, hvilket kan mærkes på bundlinjen og den generelle arbejdsglæde.

  Vi leverer effektiv kontorrengøring i Århus, der kan forbedre jeres indeklima og øge arbejdsglæden. Hos Miljørent A/S vægter vi vores ansattes sundhed højt. Det gør vi blandt andet ved at bygge vores arbejdstilrettelæggelse på ergonomiske arbejdsstillinger, korrekt udstyr og miljøvenlige produkter – og ligeledes kan I sende et signal til omverdenen og jeres ansatte om, at I ikke tager kontorets medarbejders helbred forgæves, men derimod arbejder målrettet for at sikre et godt indeklima og generel arbejdsglæde blandt de ansatte.

  Vi tilbyder professionel kontorrengøring til kontorer i Århus og omegn – uanset kontorets størrelse. Vi tager ansvar og sikrer kvalitet, så I roligt og uden bekymring kan overlade rengøringen til os. Derudover sørger vores miljøbevidste valg og fravalg i forhold til blandt andet de rengøringsprodukter, vi bruger, at I kan have god samvittighed ved at lade Miljørent klare rengøringen af jeres kontor i Århus.

  Har I kontor i Århus eller omegn, skal I altså ikke tøve med at kontakte os for at høre nærmere om et samarbejde om jeres kontorrengøring. Hos os bliver jeres virksomhed og behov taget seriøst, og vi kan tilbyde fleksible løsninger – både hvad angår tidspunkter og typer af opgaver – til konkurrencedygtige priser.