ERHVERVSRENGØRING SILKEBORG

Miljørent tilbyder hurtig og effektiv erhvervsrengøring i Silkeborg til din virksomhed. Hos Miljørent er OK ikke godt nok – og vi mener ikke at I som virksomhed skal lade jer nøje med mindre end det bedste.

Vi tilbyder Silkeborg erhvervsrengøring, som er skræddersyet til jeres virksomhed – til konkurrencedygtige priser og med fokus på miljøet.

Læs alt om vores miljøfokus her

Erhvervsrengøring i Silkeborg med klare aftaler

Vi sætter en ære i at tilbyde klare og gennemskuelige aftaler til vores kunder. Et samarbejde med os om erhvervsrengøring i silkeborg er et samarbejde hvor du som kunde bliver taget seriøst og hvor vi tilpasser os jeres virksomheds behov og skema.

Vi behandler alle kunder ens, uagtet størrelse og derfor vil første skridt altid være et besøg hos jeres virksomhed. Dette gør vi for at afklare jeres behov og på den måde sikre, at vi får det bedst mulige samarbejde. Her vil ligeledes blive forventningsafstemt, således at der er ‘rene linjer’.

Når vi har været på besøg i jeres virksomhed udarbejdes der en skriftlig plan for aftalen, dermed kan du være sikker på, at pris og arbejde hænger sammen.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Skriv til os i dag og vi kontakter dig.

  DET SIGER VORES KUNDER

  Vi tilbyder meget andet end erhvervsrengøring i Silkeborg, bl.a. slutrengøring og vinduespolering

  Miljørigtig erhvervsrengøring i Silkeborg

  Som navnet antyder, så har Miljørent stort fokus på miljø, klima og bæredygtighed. Derfor er vi startet på en række miljørigtige initiativer, som vi løbende arbejder på at gøre endnu bedre. Derfor anvender vi bl.a. Ecolabel produkter i vores erhvervsrengøring i Silkeborg. Ecolabel mærket sikrer, at produktet der bærer det er blandt de miljømæssigt bedste i deres kategori.

  Ligeledes arbejder vi med Cradle to Cradle, som på dansk er oversat til Vugge til Vugge. Det er et ret spændende projekt, som vi er stolte af at være med på. Dybest set arbejder Cradle to Cradle med visionen om, at alt affald skal kunne upcycles og bruges til noget andet.

  I erkendelse af, at erhvervsrengøring er en branche hvor meget transport er en nødvendighed, har vi ligeledes været ude at investere i en række vogne, hvor et af de primære parametre har været at de skal kunne køre langt på literen.

  Stabil erhvervsrengøring i Silkeborg

  Med en aftale om erhvervsrengøring i Silkeborg med Miljørent får du en stabil aftale, hvor det så vidt muligt er det samme rengøringspersonale går igen uge for uge. Vi har serviceledere tilknyttet alle vores rengøringsopgaver og disse kvalitetssikrer og sørger for alt er i orden.

  Når vi udfører erhvervsrengøring Silkeborg sætter ligeledes ligeledes fleksibilitet i højsædet og tilpasser os jeres åbningstider, så I kan udføre jeres opgaver i rene rammer.

  Vil du lære os bedre at kende? Læs om vores vision og mission her